Bästa Spisbränslet

Bästa Spisbränslet

Det finns många lågprisvaruhus eller byggmarknader som erbjuder flytande ved eller spisbränsle som det egentligen heter. Här kommer de bästa butikerna med skorstensfria kaminer och spisbränslen att listas.

Bäst spisbränsle och kaminbutiker

Här kommer endast de allra bästa kaminbutiker och bygghandlarna som erbjuder spisbränsle, dekorationseldstäder eller skorstensfira kaminer att visas.

Om du letar efter ett bra sprisbränsle är det viktigt att tänka på följande.

  • Det är skillnad i renhet och kvalité på spisbränslena så försök hitta ett svensktillverkat spisbränsle.
  • Köp ditt spisbränsle hos en riktig kaminbutik eller seriös näthandlare som även säljer dekorationseldar och inomhuskaminer.
  • Ett spisbränsle som tillverkats i Sverige och som fått bra omdöme är Vauni Eco som är färglöst, sotfritt och luktlöst vid förbränning..
  • Tänk på att aldrig fylla på nytt spisbränsle innan kaminen och bränslekoppen svalnat. Annars kommer alkoholen som du fyller på med förångas och andtändas vilket kan leda till att du brännskadas och huset brinner upp.
Prioritet Företag Kommentar

1

Hus & Hemma Hus & Hemma har massor med snygga eldstäder som inte behöver skorsten.

2

Buildor Buildor har flera olika kaminer och myslycktos som drivs av spisbränsle men även bästa spisbränslet i storpack.

3

Tretti Hos Trettio kan du hitta trevliga små rökfria eldstäder.

4

Confident Living Du kan hitta mycket intressant om spisbränsle utanför Sverige.

Andra bra spisbränsle

Du kan köpa spisbränslen på flera lågprisvaruhus eller inredningsbutiker men välj spisbränsle med omsorg eftersom dåliga spisbränslen kan skapa farliga partiklar och hälsovådliga koncentrationer av föroreningar. Köp därför alltid svenska spisbränslen som är kontrollerade.


Spisbränsle finns hos

Allt värmande om spisbränslen

Här kan du hitta värmande fakta och skön information om spisbränsle och flytande ved men dessutom även finna en hel del kul och lustigt saker gällande spisbränslen till skorstenslösa kaminer och mysiga inomhuseldar.Meny - Spisbränsle
Till förstasidan på www.spisbränsle.comHögst upp på sidan om spisbränsleLängst ned på sidan om spisbränsle
SverigeFakta omQ & RNyheter