Kul om Spisbränsle

Roligt om spisbränsle

En hel del kul och roligt om kaminbutiker som erbjuder doftfritt spisbränsle eller skorstenslösa kaminer skrivs det om på denna sida. Dessutom kommer det dyka upp skojig och annorlunda fakta om kakelugnar, öppna spisar, pellets och ved på denna sida. Det är alltid bra att känna till en del om spisbränsle eller bioetanol och veta var man kan hitta fakta om ekologiska och förnybara bränslen.

Rökfri eldstad

Rökfri eldstad Kört barn har många namn säger man och det stämmer verkligen på de skorstenslösa kaminerna. Dessa kan kallas rökfri eldstad, myskaminer, inomhusbrasor, dekorationsbrasa, m.m.

Kamin i goda tider

Kamin i goda tider Endast i goda tider har man sinne för skönhet. På sommaren säger man att kaminen är vacker och på vintern att den värmer bra.

Peter Rosegger

Kvinnor, kakelugnar och kaminer

Kvinnor, kakelugnar och kaminer Kvinnor är som eldstäder.
De tyska kakelugnarna värmer bättre än de franska kaminerna, med i de franska ser man elden flamma och det är angenämare.


Heinrich Heine

Flytande ved

Flytande ved Spisbränslet kallas också flytande ved eftersom det är precis vad det är. Spisbränslet ger både värme och en mysig eld när det brinner i det närmaste ljudlöst.

Öppen spis spinner

Öppen spis spinner En spinnande katt och en varm öppen spis gör vintern uthärdlig.

Elden på OS

Elden på OS Elden som brinner under de olympiska spelen är till för att avverka alla grenar.

How to use Ethanol fireplace

Så fungerar skorstensfria


Spisbränsle finns hos

Allt värmande om spisbränslen

Här kan du hitta värmande fakta och skön information om spisbränsle och flytande ved men dessutom även finna en hel del kul och lustigt saker gällande spisbränslen till skorstenslösa kaminer och mysiga inomhuseldar.Meny - Spisbränsle
Till förstasidan på www.spisbränsle.comHögst upp på sidan om spisbränsleLängst ned på sidan om spisbränsle
SverigeFakta omQ & RNyheter